Close

Stanford Terrace Hotel

Paling terjangkau Taman hotel ijo mewah

Tengen werna saka Stanford University

Anter jemput Marguerite free iku setengah saka pamblokiran adoh


Ing Stanford Terrace Hotel, kita kudu kembang endah lan tampilan tanduran sing ngijini sampeyan kanggo seneng macem-macem palng. Nalika sapisanan teka, sampeyan bakal weruh paling langka lan kembang sing paling alluring ing Kebon watara kita.

  • hotel dumunung ing Stanford University
  • Setengah pemblokiran saka Stanford Marguerite Langkawi
  • We kudu 12 jinis kamar kanggo maringi leladen sembarang tetep lengkap utawa kelompok nganti 80 kamar karo macem-macem diskon nawakake
  • sarapan pamilihan organik tambahan kalebu woh-wohan organik mangsan lan sayuran lan biasa produk
  • Go Green paket discounts nganti $ 60 minggu

Kabeh kita kamar sing dilengkapi karo kabeh needed kanggo Tetep wengi tentrem kang. 

Saben kamar kalebu:

  • Telpon Advanced IP karo Apple lan Android pangisi daya telpon
  • Microwave & kulkas
  • Papan ironing lan Aman simpenan Box
  • plug HDMI karo Samsung Smart TV
  • Komputer
  • geni
  • akses Internet dhuwur-kacepetan tambahan saindhenging hotel
  • kamar konferensi ruang paling ngisor tambahan kanggo 20+ grup kamar pesenan sing kalebu 80 "TV Smart kanggo presentations, kabel ethernet lan WiFi, babak setelan Tabel sing ngemu nganti 50 wong. pembayaran group sapa kang arrives pisanan, uga bakal nampa njamin pesenan.
  • garage tambahan Taman gerbang kanggo parking
  • Tambahan Marguerite anter jemput mandeg tengen dalan ing Stanford Campus
  • Jogging Routen kanggo Stanford sajian kanggo gain Panjenengan karyawan 90 menit looking liwat kutha sajarah Stanford lan kampus.

Priksa metu Kita Rates situs Tetep Group Paling utawa Lengkap - Kanthi 180 days pesenan advance, minimal 4 bengi tetep tingkat wiwitan saka $ 165, lan karo minimal 30 bengi tetep, tingkat wiwitan saka $ 145 (14% tax dilut kutha kang waived).


531 Stanford Ave,Palo Alto,CA 94306

Langkawi Cable Car karo Garden Ndeleng

Suite Business - 450 sqft.

Gedhe deluxe room karo nyaman amben raja-ukuran. Kalebu patemon kamar kapisah kanggo nganti 8 wong. Suite kalebu TV pinter, geni, komputer karya, uga gelombang mikro lan kulkas. Kabeh kita kamar sing di resiki karo produk certified ijo lan sing dilengkapi karo sarapan organik dadi ing Lounge sarapan kita.


Double Kamar Tidur karo Garden View 375-450 persegi. Ft.


Paling terjangkau Taman hotel ijo mewah

kamar gedhe karo 2 kasur ratuning. kamar tamu kalebu TV pinter, Fireplaces, komputer karya, uga gelombang mikro lan kulkas. We kudu 33 kamar tamu saka jinis iki. Kabeh kita kamar sing di resiki karo produk certified ijo lan dilengkapi karo sarapan organik in lounge sarapan kita.