Close

Stanford Terrace Hotel

Paling terjangkau Taman hotel ijo mewah

Tengen werna saka Stanford University

Anter jemput Marguerite free iku setengah saka pamblokiran adoh


Ing Stanford Terrace Hotel, kita kudu kembang endah lan tampilan tanduran sing ngijini sampeyan kanggo seneng macem-macem palng. Nalika sapisanan teka, sampeyan bakal weruh paling langka lan kembang sing paling alluring ing Kebon watara kita.

  • hotel dumunung ing Stanford University
  • Setengah pemblokiran saka Stanford Marguerite Langkawi
  • Mesin cuci dan mesin pengering
  • Layanan sarapan lan housekeeping kajaba
  • Kertu Visa lan Master kanggo njamin pembayaran sing ora bisa dibalekake nalika pesenan
  • Sekitar 50% tarif kamar hotel
  • Kabeh kamar kita dilengkapi kabeh sing dibutuhake kanggo mangsa tentrem sing tentrem


Saben kamar kalebu:

  • Telpon Advanced IP karo Apple lan Android pangisi daya telpon
  • Microwave & kulkas
  • Papan ironing lan Aman simpenan Box
  • plug HDMI karo Samsung Smart TV
  • geni
  • Akses Internet kecepatan tinggi gratis
  • Taman garasi gratis kanggo parkir

Kamar hotel kanthi kamar sing ukurane siji Ratu kanggo panggonan sing siji yaiku $ 189 saben kamar saben wengi lan $ 199 kanggo panggonan dobel. Utawa bed King tunggal $ 199 kanggo panggonan tunggal lan $ 209 kanggo panggonan dobel per kamar saben wengi.

531 Stanford Ave,Palo Alto,CA 94306

Langkawi Cable Car karo Garden Ndeleng

Kamar Double Queen karo Pemandangan Taman

Miwiti $ 189 Minimal Non-Refundable / rong bengi

Fitur Utama 

  • Kamera keamanan 24 jam
  • Kolam renang dipanasake jam 7 am nganti 9 sore tanpa lifeguard
  • Ruangan Fitness lan gym
  • Rak sepeda garage kanggo ngunci pit





Fitur Utama 

  • Diubengi dening akeh rantangan panganan lan restoran internasional, uga Stasiun Kereta Api Cal menyang San Fransisco
  • Dumunung ing Stanford Ave. jejer kanggo kampus Universitas Stanford
  • Ing blok saka Stanford Marguerite Shuttle Stop
  • Lintasan dalan menyang Stanford Dish kanggo ngamot latihan 90 menit nggoleki kutha lan kampus sajarah Stanford



Kamar Single King dengan Pemandangan Taman